Goede start v.v. Hoogezand winst 0-4

Voor v.v. Hoogezand 1 is het seizoen goed begonnen, het heeft afgelopen zaterdag gewonnen in Assen tegen LTC met 0-4. Het eerste team degradeerde afgelopen seizoen uit de eerste klasse, waarna enkele spelers van v.v. Hoogezand vertrokken of nu voor een lager team gaan uitkomen. Jan Kloetstra, bleef wel als trainer en heeft dit jaar een jong team met Heine Uuldriks in de voorhoede. Ook het bestuur is  blij dat de trainer nog een jaar aan de club blijft verbonden.

Afgelopen zaterdag zette Heine Uuldriks  in de 13e minuut zijn team op een 0 – 1 voorsprong tot aan de rust. LTC kreeg enkele kansen. Na de pauze, bleven Tobias van den Berg en Lishandro Christiaan in de kleedkamer  en daarvoor kwamen Lars Akkerman en Rick Woortman in het veld. Dit resulteerde in de 0-2 doelpuntermaker Lars Akkerman. In de 56e minuut was het wederom Lars Akkerman die het net wist te vinden en tekende de 0 – 3 stand aan. In de 75e minuut was het weer de beurt aan Heine Uuldriks, hij scoorde een rake kopbal, waarmee de wedstrijd eindigde met 0 – 4.

Trainer Kloetstra zei ” één zwaluw maakt nog geen zomer,” maar ze kunnen terugkijken of een uitstekend begin van deze competitie.

Zaterdagmiddag 28 september, om 14.30 uur zal het het team  spelen tegen Noordscheschut 1 , op sportpark de Kalkwijck in Hoogezand, die dit seizoen ook tot de top kandidaten wordt gerekend en meedoen om de bovenste plaatsen.